Hirdetés

Ezt tudja majd a Fitbit Charge 3



|

Nem lesz GPS az okoskarkötőben, de egy feltöltéssel 7 napig bírja majd.

Hirdetés

A Fitbit Charge 3 okoskarkötőjéről már korábban is voltak szivárgások, viszont specifikációk mindeddig nem kerültek elő. A viselhető eszköz valamikor az e havi IFA kiállításon mutatkozik be. 

Hirdetés

Az Android Authority most újabb információkat ásott elő a Fitbit Charge 3-ról. Ezek alapján beépített GPS nem lesz a viselhető eszközben, a funkcióhoz azt csatlakoztatni kell az okostelefonhoz. 

Jó hír viszont, hogy az okoskarkötő egy feltöltéssel 7 napos üzemidőt garantál. 50 méterig vízálló, a kijelzője érintésérzékeny. Bluetooth, WiFi és NFC is van benne. 

Természetesen az eszköz képes lesz pulzusmérésre, illetve az alvás, valamint az edzések követésére. A szíj cserélhető. Az árakról egyelőre nincs hír, hamarosan azonban minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.