Hirdetés

Ezt tudja majd a Samsung Galaxy S9?



|

Bár egyelőre minden változhat, kiszivárgott, hogy jelenleg mi a terv, és mi kerül majd a Galaxy S9-be.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Samsung már dolgozik a Galaxy S9-en, ahogyan az is, hogy sokak szerint a Galaxy S8 és S8+ eleve jobb a tizedik évfordulós iPhone-nál. A jövő évi zászlóshajó(k) emiatt aztán még nagyobb fenyegetést jelent az Apple-re nézve. 

Hirdetés

Benjamin Geskinnek hála most előkerültek azok a specifikációk, amelyekkel a jelenlegi tervek alapján büszkélkedhet majd a Galaxy S9 és Galaxy S9+. 

A jelentések szerint a 2018-as csúcsmodellek 10 nm-es Exynos 9 SoC-t (Amerikában és Kínában Snapdragon 845-ös lapkát) kapnak - korábbi hírek már 8 nm-es gyártástechnológiát is emlegettek. Az alapmodellbe 6 GB RAM és 128 GB tárhely kerülne, és marad a microSD-foglalat is. 

Az eddigi vélemények szerint a jövő évi modellek alapvetően a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ enyhe frissítései lesznek, kamerában azonban még jobb minőséget kínálnak majd, és már a Galaxy Note 8 dupla szenzoros konfigurációjára alapoznak. 

Geskin szerint a bemutató a 2018-as MWC-n várható, de addig még bármi változhat. 

Az újdonságok közül mostanában az LG V30, a Google Pixel 2 XL és a OnePlus 5T csigázza fel leginkább a piacot, de sokan már most a Galaxy S9-re várnak. A dél-koreai újdonság jó eséllyel a valaha volt legszebb (és persze megint a legerősebb) okostelefon lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.