Hirdetés

Ezt tudja majd a Xiaomi következő gyorstöltője



|

A kínai mobilcég benyújtott egy eszközt minőség-ellenőrzésre, ami minden bizonnyal a tavalyi gyorstöltője következő iterációja lesz.

Hirdetés

Az okostelefonok megjelenésével egyidős probléma, hogy milyen gyorsan merülnek le az ilyen eszközök akkumulátorai és míg az utóbbi években sokat javultak a számok, egyre több gyártó próbálja egy kicsit az ellenkező irányból közelíteni a problémát és olyan töltőket előállítani, amelyek pillanatok alatt képesek telepumpálni a készüléket.

Tavaly a Xiaomi is felugrott erre a vonatra és kiadta az első gallium-nitrid töltőjét, most pedig úgy tűnik, hogy idén már jöhet is az újabb, frissített változat.

Hirdetés

A Twitter egyik felhasználója, Mukul Sharma figyelt fel rá, hogy a Xiaomi új eszközt nyújtott be a TÜV-nek, a dokumentumból pedig kiderül, hogy a tavaly piacra dobott Mi Fast Charger következő modellje lesz, aminek a leírás szerint 11V/6,1A vagyis 67,1 W a legmagasabb töltési rátája

Mivel ez nem egy szabványos érték, sokan arra következtetnek, hogy ez egy prémium telefonhoz, a Mi 11-hez tartozik majd, viszont érdemes megjegyezni, hogy ez, valamint az előző töltő is képes a 20V/3,25A rátára, szóval ha valaki már rendelkezik ilyen eszközzel, nem feltétlenül szükséges leváltani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.