Hirdetés

Ezt tudja majd az olcsó Redmi 855-ös csúcsmobil



|

Kiszivárogtak a Xiaomi Redmi márkaneve alatt érkező új csúcskészülék specifikációi. Remek ár-érték aránnyal közelít a Redmi 855.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Xiaomi a Redmi márkavonalon belül egy új, kiváló ár-érték arányú csúcsmobillal készül. Ezt egyelőre Redmi 855 néven emlegetik, és nem véletlenül. A Qualcomm Snapdragon 855-ös lapkája kap benne helyet. Nemrég pedig a specifikációk is kiszivárogtak

Hirdetés

Ezek alapján a Redmi 855 okostelefon 6,39 hüvelykes AMOLED-kijelzőt kap majd, és legalább az egyik modell 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel érkezik. A képernyő felbontása 2340 x 1080 lesz, vagyis ugyanakkora, mint a Xiaomi Mi Mix 3-nál. 

Az előlapi kamera 32 megapixeles, f/2.0-s lesz, és a pletykák szerint a készülékházból ugrik majd elő. Tehát a kijelzőből egyáltalán nem vesz el helyet. Elvileg a Samsung ISOCELL Bright GD1 szenzorát használja a Redmi. 

A hátlapra tripla kamera kerül, a fő szenzor 48 megapixeles, f/1.8-as rekeszértékű lesz, míg a 13 megapixeles ultraszéles, f/2.4-es megoldást egy 8 megapixeles, f/2.4-es telefotós szenzor kíséri. A fő kamera lelke egy Sony IMX586 szenzor lesz. 

Beszélnek még NFC-ről, jackcsatlakozóról, ráadásul mindezt úgy, hogy a Redmi 855 állítólag kevesebb mint 300 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.