Hirdetés

Ezt tudjuk eddig a 2019-es iPhone-okról



|

A The Wall Street Journal felfedte, hogy csak az abszolút csúcsmodell kap majd tripla hátlapi kamerát.

Hirdetés

Az Apple a The Wall Street Journal jelentése szerint idén három új iPhone készülékkel jelentkezik majd. Ezek közül csak az abszolút csúcsmodell hátlapjára kerül tripla kamera. 

Hirdetés

Sokkal többet nem tudott meg a lap, azonban a szivárogtatók nem is olyan régen közöltek egy képet, ami azt ábrázolja, hogyan festhet tripla hátlapi kamerával egy új iPhone. Részletek nincsenek róla, hogy mit csinál a harmadik kamera, de a tippek szerint ultraszéles látószöget kapunk. Ilyen kamerát kínál a jelenlegi mezőnyben a Huawei Mate 20 Pro és az LG V40 ThinQ is. 

Fontos adalék, hogy a képminőség a jelenlegi megoldásoknál nem olyan jó, mint az elsődleges kamerán. Az Apple ilyen téren javítana, jobb képminőséget garantálva. 

Az iPhone XR utódja pedig a hírek alapján LCD- helyett OLED-kijelzőt kaphat. A hátlapjára dupla kamera kerül majd, akárcsak az iPhone XS utódjának. 

A szakértők szerint a 2019-es iPhone-ok legfontosabb tulajdonságain az Apple a gyártási menetrend miatt már nem módosíthat, de az apróbb részletek még változhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.