Hirdetés

Ezt tudjuk eddig a Samsung Galaxy S10-ről



|

Beyond kódnév alatt készül a következő Samsung zászlóshajó, amelyről már most akad néhány pletyka.

Hirdetés

A jelentések szerint kódnevet kapott a Samsung jövő évi zászlóshajója. Mindez arra utal, hogy bár a Galaxy S9-es széria csak néhány hónapos, és legközelebb még a Galaxy Note 9-et kapjuk meg, a munka már a tizedik évfordulós Galaxy S10 szérián is folyik. 

Hirdetés

A Samsungnál ezt a sorozatot Beyond kódnéven emlegetik. Valószínűleg normál és pluszos mérteket kapunk jövőre is, és annyit már tudni, hogy a Samsungnak nagy tervei vannak. Állítólag a beszállítókkal már közölte az óriás, hogy kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót használ majd. A gyártási nehézségek elkerülése érdekében több eltérő beszállítóval dolgozik majd együtt a vállalat. 

Úgy tudni, hogy 3D-s mélységérzékelő szenzor is lehet az eszközökben, olyan, mint az Apple iPhone X-ben. Mindennek hála a kiterjesztett valóságra építő emojik is fejlődhetnek. Ez a döntés még nem végleges, ugyanis a szenzor ára magas, és még tovább drágítaná a készülékeket. 

Külsőre a Galaxy S10 a Galaxy S9-re és a Galaxy S8-ra hasonlít majd, vagyis üveg elő- és hátlap, valamint alumínium keret alkotja majd a házat, Infinity kijelzővel, amelynek a szélei ezúttal is le lesznek kerekítve. Ha hihetünk a szabadalmi bejegyzéseknek, akkor felül már szenzorsáv lóghat a kijelzőbe. 

Mivel a Samsung következő évi zászlóshajója legkorábban február-márciusban mutatkozhat csak be, ezért még rengeteg idő van a fejlesztésre. Mivel a felhasználók komoly frissítéseket várnak, ezért előfordulhat, hogy a garantált siker érdekében a vártnál később debütálnak a tizedik évfordulós modellek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.