Hirdetés

Ezt vedd, ha igazán prémium okostelefont akarsz



|

A Vertu a múlté, de a Lamborghini Alpha One már 2450 dollárért vihető.

Hirdetés

A luxuskészülékekkel foglalkozó Vertu a múlté lett, ami azt jelenti, hogy a prémium okostelefonok piacán vagy egy rés maradt, vagy erre a szektorra nincs is igény. A választ a Lamborghini Alpha One adhatja meg. 

Hirdetés

Az új prémium okostelefon ugyanis tavalyi hardverrel, tetszetős és menő külsővel, valamint 2450 dolláros árcédulával támad. 

Az 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzőre, a Qualcomm Snapdragon 820-as lapkára, a 4 GB RAM-ra és a 64 GB tárhelyre persze nem lehet panasz, ezekkel a specifikációkkal még ma is megállja a helyét a microSD-vel bővíthető készülék. 

A hátsó kamera 20 megapixeles és OIS-szel dolgozik, míg az előlapi 8 megapixeles. Akad ujjlenyomat-olvasó, dual-SIM-támogatás, sztereó hangszórók, USB-C és egy 3250 mAh-s akku is. Az okostelefon Android 7.0-val jelenik meg. 

Természetesen a magas vételár az egyedi dizájnnak és anyagoknak köszönhető, az oldalsó keret például folyékonyfém, a hátlap pedig kézzel készült bőr. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.