Hirdetés

Ezúttal HD-s videón látható a Google Pixel 3 XL



|

A bemutató csak október 4-én esedékes, de már a YouTube-on is kicsomagolták a Google új zászlóshajóját.

Hirdetés

Bár a Google Pixel 3 XL zászlóshajója (a Pixel 3-mal együtt) csak október 4-én mutatkozik be, orosz források már korábban közzétették az első élőképeket. Ezeket még több fotó és videó követte az új zászlóshajóról, majd komplett tesztek és fotós összehasonlítók is befutottak. Az ukrán feketepiacon ráadásul 2000 dollárért meg is lehetett venni a kiadás előtti verziókat. 

Hirdetés

A Google vagy az év legnagyobb trollkodására készül, és egy teljesen eltérő készüléket mutat be októberben, vagy semmit sem tud tenni a szivárgások megállítása érdekében. Ezúttal ugyanis magára a YouTube-ra került fel egy HD-s minőségű videó, amelyben kicsomagolják, majd kipróbálják a Pixel 3 XL-t. 

A készülékről most látszik csak igazán, hogy hatalmas, így tényleg nem kizárt, hogy 6,7 hüvelykes a képernyője. A hátlap kéttónusú dizájnt kapott, a 12,2 megapixeles kamera alatt ujjlenyomat-olvasót találunk. A dobozban ott lapul a jackcsatlakozós adapter, maga a port ugyanis hiányzik a készülékről. A készülékben elvileg Snapdragon 845-ös lapka és 4 GB RAM van. 

Az Android 9 Pie rendszert futtató készülék megint megmutatta a kijelzőbe belógó vaskos szenzorsávját, illetve a szuperszelfiket készítő dupla szelfikamerát is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.