Hirdetés

Ezzel a könnyen kezelhető szoftverrel gyerekjátékká válik zenéid szerkesztése



|

Akár rippelést és katalogizálást is rábízhatsz a szeptemberi PC World mellé adott Ashampoo Music Studio 2022-re.

Hirdetés

Hiába a sok zenei streaming szolgáltatás, még mindig számtalan előnye van az offline zenehallgatásnak. Ehhez azonban nem árt egy jó rendszerező- és szerkesztőszoftver, mint amilyen például az Ashampoo Music Studio legfrissebb kiadása.

Vág, konvertál és rippel

Rengetegféle műveletet lehet végezni a számítógépeden tárolt zeneszámokkal, és valójában kell is némi utómunka, ha nem szeretnél megelégedni kompromisszumos zenehallgatással. A Music Studio 2022 modern felületén egyszerűen kijelölheted zenetáradat, és az sem baj, ha esetleg ezeket még CD-n őrzöd, a programmal ugyanis egyszerűen tudsz CD-t is másolni. Ehhez természetesen hozzátartozik az MP3-formátum teljes körű támogatása, de ha másra lenne szükséged, a Music Studióval konvertálni is tudod a fájlokat.

Hirdetés

A szerkesztő erőssége a vágás, egyszerűen, pillanatok alatt igazíthatod meg hangfelvételeidet. Idetartozik még több hasznos szolgáltatás, mint például a normalizálás, a kötegelt fájlkezelés, a lejátszási listák készítése vagy éppen a saját felvétel készítése. A Music Studio 2022 videók alól is képes kiszedni a hangsávot, majd ezt tetszőleges formátumba átkonvertálni. Az online CD-borító-kereső nagyon hasznos segítség a rendszerezés során, ez a modul sokat fejlődött az előző verziókhoz képest. Az sem gond, ha a program nem talál gyári borítót, te magad is készíthetsz egyet a beépített grafikus szerkesztő segítségével. Ez már eleve a kijelölt lemeztoknak megfelelő méretezést kínál, és a nyomtatni való fájlt is úgy készíti el, hogy egy gyors körbevágást követően máris megkapd egyedi CD-borítódat.

A szoftver audiofájl-elemzője érdekes funkció, a hibás zenei állományok javításában segíthet, de a teszt során erről nem sikerült meggyőződnünk. Annál hasznosabb viszont a metaadatok szerkesztése és a FLAC formátum teljes körű támogatása, valamint szerencsére a kezelőfelület magyar fordítása sem sikerült rosszul.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a szeptember 2-án megjelenő 2022/09-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Ashampoo Music Studio 2022, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.