Hirdetés

Ezzel a szoftverrel gyerekjáték a Windows karbantartása



|

A karbantartás mindig jobb, mint megvárni, hogy bekövetkezzen a baj. A Kerish Doctor meglepően jól felszerelt, ugyanakkor nem tolakszik.

Hirdetés

Megszámlálhatatlanul sok Windows-karbantartó szoftver létezik, ám a Kerish Doctor némiképp kilóg a sorból, ugyanis készítője erre a programra fókuszál, így nem kell attól tartani, hogy lépten-nyomon más szoftverek megvásárlására próbálna rávenni. Ehhez a szokatlan szerénységhez pedig óriási funkcióválaszték tartozik, így még annak is érdemes kipróbálnia, aki ódzkodik az ilyen alkalmazásoktól.

Szerény, de jól felszerelt

Szerényen csak Windows-karbantartó központként nevezi magát a program, és ez találó is, hiszen szinte minden feladatra kínál modult. Az önálló programként vagy memóriarezidens, a háttérben örökké futó alkalmazásként is használhatod a Kerish Doctor 2022-t. Utóbbit kipróbálva nem terhelte le különösebben a PC-t, és zavaróan sok értesítést sem kaptunk. A főoldalon az üzenetközpont hasznos tanácsokat kínál, de érdemes a Karbantartást és az Eszközöket is felkeresned, ha egy-egy speciális feladatra keresel eszközt.

Hirdetés

A Kerish Doctor is kínál egykattintásos optimalizálást, ám mindent megmagyaráz, és akár külön-külön területekre lebontva is elvégezheted a kényelmes karbantartást. A driver- és szoftverfrissítés mellett beállítási hibákra, hardvergondokra, adatszemét-eltakarításra is kínál megoldást a szoftver, sőt a Windows hibaelhárító-varázslójánál alaposabb rutint is segítségül hívhatsz, ha valami nem megfelelően működik gépeden. A szolgáltatások listája szinte végtelen, de egyes modulok felületesek, így például a kártevők ellen csak alapszinten véd a program. Ugyanakkor az olyan szolgáltatások, mint például a hálózatiforgalom-figyelő és a portellenőrző, illetve a fájlmegsemmisítő a profi felhasználóknak is kapóra jöhet.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg az augusztus 5-én megjelenő 2022/08-as PC World magazint, amihez ajándékba jár a XenArmor All-In-One Key Finder Pro PE, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.