Hirdetés

Ezzel a trükkel bármelyik iPhone-t szétfagyaszthatod



|

Elég a megfelelő gombokat megérinteni a vezérlőközpontban, és bármelyik iPhone lefagyasztható egy iOS-es hiba miatt.

Hirdetés

A régebbi játékokból és konzolokról sokan emlékezhetnek még az olyan csalásokra és feloldókódokra, amelyeket a megfelelő menükben, a megfelelő gombok látszólagosan teljesen értelmetlen kombinációjának a lenyomásával lehetett előhívni. Kisebb meglepetésre az iOS is tud ilyet, bár a jutalom csak egy lefagyás. 

Hirdetés

Egy olasz kiadvány felfedezése szerint az iOS egyik hibáját kihasználva egészen könnyű lefagyasztani egy iPhone-t a megfelelő parancsokkal. 

A mutatványhoz elő kell hívni alulról a vezérlőközpontot, majd egyszerre megnyomni egy gombot az alsó sorból, a Night Shift gombját és az AirDrop ikonját. 

Mi történik ezután? A kijelző megfagy, a rendszerrel és a készülékkel együtt. Egy idő után a rendszer újratölti magát, és kéri a zárkód megadását. Van, akinél ez nem történik meg, ekkor manuális újraindításra van szükség. 

Természetesen elég kicsi a valószínűsége, hogy a felhasználók ezt a három gombot eddig egyszerre nyomkodták, de tény, hogy a hiba még az aktuális iOS-t is érinti, például a 10.3.2 bétát. A jó hír, hogy a bug semmi komoly gondot nem okoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.