Hirdetés

Ezzel a videóval indult be 18 éve a YouTube



|

2005. április 23-án töltötte fel a videómegosztó egyik alapítója azt a 18 másodperces felvételt, amivel örökre megváltozott a világ.

Hirdetés

Bár magát az oldalt 2005. február 14-én hozta létre a PayPal három egykori alkalmazottja, Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim, az első videó csak több mint két hónappal később vált elérhetővé, sőt, a publikus bétateszt csak 2005 novemberében indult el.

Nem vesztettünk sokat azzal, hogy késve láthattuk a Karim által rögzített, 18 másodperces Me at the zoo című, történelmi jelentőségű műalkotást, mely egyébként máig elérhető, és több mint 263 millió megtekintésnél tart.

Hirdetés

A felvételen az ifjú fejlesztő pár szót ejt a mögötte lévő elefántokról, egész pontosan azok ormányáról.

Később ígéretet tett arra, hogy visszatér és új videót készít, ha csatornája eléri a 10 millió feliratkozót, de mivel 3,49 milliónál tart, valószínűleg nem fogjuk a közeljövőben látni. Mindenesetre hálásak vagyunk, hogy ezt megosztotta a világgal, kevesebbek lennénk nélküle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.