Hirdetés

Ezzel állítanák meg a mobilfüggőséget



|

A Substitute Phone arra való, hogy megszokásból görgessünk és simítsunk valamit.

Hirdetés

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne nyomogatta volna már csak azért az okostelefonját, mert az épp kéznél volt, esetleg valamilyen értesítés hangját hallotta meg. 

Hirdetés

Egy osztrák dizájner most megalkotta a Substitute Phone-t - Klemens Schillinger a mobilfüggőségen szeretne segíteni az eszközzel. 

A dizájner szerint az okostelefonok egyre nagyobb mértékű függőséget okoznak az emberek életében - ezzel a kijelentésével pedig nincs egyedül. Sokan akkor is hajlamosak nyomkodni az eszközt, ha nem is kaptak üzenetet vagy nem is várnak hívást. Ezen a viselkedésen és megszokáson szeretne segíteni az újdonság. 

A műanyagból készült "mobilok" apró kőgolyókat rejtenek magukban, amiket az ujjainkkal éppen úgy görgethetünk és simíthatunk, mint a mobil kijelzőjét. A cél az, hogy ezt simogatva előbb-utóbb elérjük, hogy kevesebbet nyúljunk az igazi okostelefon után. 

A kiegészítő még nem kapható, de egy bécsi kiállításon már látható volt idén ősszel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.