Hirdetés

Ezzel válaszol az Apple Watch-ra a Fitbit



|

Kiszivárgott a Fibit következő prémium okosórája, amely Versa 2 néven jelenik majd meg a piacon.

Hirdetés

Nagy sikernek bizonyult 2018 elején a Fitbit Versa, amelyből az első két hónap alatt 2 millió fogyott, az év végére eladásokban pedig az Apple-t is megközelítette a cég. 

Hirdetés

A Fitbit nem szeretne lemaradni, ezért márciusban bemutatta a Versa Lite Editiont, ami nem váltotta már be a hozzáfűzött reményeket. A helyzeten a Versa 2-vel, vagyis az eredeti okosóra utódjával segítene a Fitbit. 

Evan Blass jóvoltából renderelt sajtófotók kerültek elő, ezek alapján jól látszik, hogy külsőre a következő-generációs okosóra nem sokat változik. A szögletes kijelző vékony kávát kap, valamint alumínium házat. Marad a bal oldali fizikai gomb, a jobb oldaliak viszont eltűnnek. 

A hátlapi panelt áttervezték, a Versa 2 kicsit kerekebb lett. A PurePulse pulzusmérő is frissült, az 50 méterig vízálló óra már AMOLED kijelzőt kap, és a Fitbit Payt is támogatja. Elvileg folyamatosan figyeli a pulzust, a mozgást és az alvást, már ebben a negyedévben megjelenik, és több mint 300 dalt tud majd eltárolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.