Hirdetés

Sötét módot kap és felgyorsul a böngészőből elérhető Facebook



|

Az asztali verzió innentől kezdve eléggé hasonlít majd arra, amit mobilon már megszokhattunk.

Hirdetés

A Facebook ezúttal hivatalosan is elindította az asztali, böngészőből elérhető közösségi oldalának a frissítését. Ez a frissítés hozza el azt az új dizájnt, amit a tavalyi F8 konferencián mutattak be. A legfőbb frissítést a sötét mód elérhetősége jelenti, de az is észrevehető lesz, hogy az új oldal gyorsabban működik majd. Ezek egyébként a mobilos változatra is jellemzőek voltak. A legtöbben a beállítások menün keresztül már aktiválhatják az új felületet, de szükség esetén a régi felületre is vissza lehet még váltani. 

Hirdetés

Az új, letisztultabb asztali változat központi füleket kapott a Facebook Watch, a Marketplace, a Groups és a Gaming szekciókhoz. A betűk nagyobbak, bal oldalra extra hivatkozások jutottak, a történetek pedig felülre költöztek. A sötét mód egy gombnyomással aktiválható a menüből, ez értelemszerűen este, kevés fény mellett ideális, amikor bántaná a szemünket a vakító, fehér háttér. 

A Facebook szerint az új dizájnnak hála gyorsabban megtaláljuk, amit keresünk, illetve valós idejű előnézeteket kapunk az eseményekről, oldalakról, csoportokról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.