Hirdetés

Késik Európában a Facebook randiszolgáltatása



|

A Facebook Dating azért csúszik Európában, mert egyre több adatvédelmi aggályt fogalmaznak meg a szolgáltatással kapcsolatban.

Hirdetés

Sokan várják már a Facebook Dating randiszolgáltatást, hogy ennek segítségével a népszerű közösségi oldalon ismerkedhessenek, és már a Tindert se kelljen megnyitni a pártaláláshoz. Csúszik azonban az európai start, mert egyebek mellett az ír adatvédelmi bizottság is aggályokat támaszt a szolgáltatással kapcsolatban. Pedig Amerikában már tavaly szeptember óta megy, és tizenkilenc további országban is elindították azóta. 

Hirdetés

Az európai start stílusosan a Valentin-nap előttre esett volna, sajnos azonban a régió tevékenységét koordináló írországi vállalat február elején kezdett el foglalkozni a témával, viszont az adatvédelemről egy szót sem ejtett a hatóságoknak. 

A Facebook tűzoltásként igyekezett gyorsan összeszedni minden bekért dokumentumot és információt, de végül mégis úgy döntött, hogy elhalasztja az indulást az esetleges problémák elkerülése érdekében. A cég azt szeretné, ha sikerülne megfelelnie az európai elvárásoknak, és a Facebook randiszolgáltatás elsöprő siker lehetne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.