Hirdetés

Odavághat a Pinterestnek a Facebook Hobbi



|

Csendben robbant be a Facebook következő újdonsága, a Hobbi, amely a Pinterestet szorongatná meg.

Hirdetés

A Facebook csendben tette elérhetővé az új Hobbi nevű appját, amely nagyon hasonlít a Pinterestre: a felhasználók DIY projektekről, ötletekről, receptekről, egyebekről tehetnek fel képeket. Az app a Facebook NPE csapatának köszönhető, amelytől a memegyártó eszköz is származott korábban. Egyelőre nehéz megmondani, mennyire elérhető a Hobbi, de a jelentésen szerint Ukrajnában, Kolumbiában, Spanyolországban, Belgiumban és Amerika egy részén már használható, egyelőre csak iOS-en. 

Hirdetés

Az App Store-ban található kiírás szerint a felhasználók képek feltöltésével menthetik a projektjeiket, illetve rendezhetik azokat vizuális kollekciókba, olyasmi módon, mint a Pinterest tábláival. A barátokkal összefoglaló videó is megosztható, vagyis a közösségi szerep itt is nagy hangsúlyt kap, megosztás nélkül nincs Facebook szolgáltatás. 

A Pinteresthez képest közösségi funkciók terén ugyanakkor egyelőre igen szegényes a Hobbi, és az új ötletek felkutatásában sem annyira partner, mint a riválisa. A DIY-közösség azonban könnyen rákattanhat, mint a Pinterest személyesebb kivitelű alternatívájára. 

Ti adtok majd neki egy esélyt, ha megérkezik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.