Hirdetés

Szól a Facebook, ha az adataidat külső appok használják



|

A Facebook segítségével külső appokba is be tudunk jelentkezni: erről innentől kezdve külön értesítéseket küld a Facebook.

Hirdetés

Elég könnyű elfelejteni, hogy mégis milyen appokba és szolgáltatásokba jelentkeztünk be a Facebook-adataink segítségével. Márpedig biztosan sokszor éltünk a lehetőséggel, mert könnyebb egy gombot megnyomni, mint mindenhová regisztrálni. A Facebook most élesített egy új funkciót, aminek a lényege, hogy értesítést kapunk, ha a fiókunk külső appokba való bejelentkezésre van használva. 

Hirdetés

Ez egy extra védelmi vonal, de akkor is jó figyelmeztetés, ha valaki hozzáfért a fiókunkhoz. Az értesítés a Facebook appon belül és e-mailben is megérkezik ezekben az esetekben, és az is látszik, hogy a Facebook milyen adatokat osztott meg a külső féllel. 

Akinek nem tetszik egy-egy ilyen megosztás, az a beállításokban egyből megvonhatja az adott app engedélyét az adataihoz. Az értesítések az első bejelentkezéskor és az ismételt használatkor is megjelennek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.