Hirdetés

Már megint haldoklik a Facebook



|

A világ több részén is probléma van a Facebookkal és kapcsolt részeivel, leginkább a képek betöltése nem működik.

Hirdetés

Magyar idő szerint kora délután kezdődtek a gondok, a Downdetectorra is ekkortól kezdtek érkezni a panaszok. Nem csak a Facebook, de a Messenger és az Instagram működése is akadozik. A legjobban a desktop böngészős változatban látható a hiba, az üzenőfalon a megosztott képek legnagyobb része egyáltalán nem látszik, helyettük csak szürke téglalapok sorakoznak. Ugyanígy az általunk megosztott képeket sem mutatja a rendszer.

Hirdetés

A kezdeti gyengélkedés után már a mobilos appokon is megjelent a hiba, az Instagram feedek sem látszanak, és a Messengeren küldött fotóknál is ugyanez a helyzet. Sőt, az Instagrammal kapcsolatban már elkezdtek olyan visszajelzések is terjedni, hogy a felhasználók nem tudnak belépni a fiókjukba.

Idén már nem ez az első ilyen jellegű hiba, ilyenkor általában szerveroldalon van a gikszer. Szóval amíg el nem hárítják a problémát, kommunikációra olyan elavult módszereket javaslunk, mint az e-mail, a telefon, az SMS, vagy - atyaég, micsoda furcsaság - a személyes beszélgetés. Higgyétek el, varázslatos élmény lesz.

Zseniális, hogy a Facebook is Twitteren reagált a gondokra:

"Tudunk róla, hogy egyeseknek problémái vannak a képek, videók és egyéb fájlok feltöltésével és küldésével az appjainkban. Sajnáljuk a helyzetet és dolgozunk a helyreállításon, amilyen gyorsan csak lehetséges." Nos, hajrá, hajrá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.