Hirdetés

Megjelent a Facebook Messenger asztali változata



|

A Windowsra és Mac-re egyaránt elérhető alkalmazásnak köszönhetően úgy használhatjuk az üzenetküldőt, hogy nem kell a többi böngészőlap között keresgélnünk.

Hirdetés

Különböző külsős megoldások segítségével eddig is használhattuk különálló appból a Facebook Messengert, de most egy rövid, korlátozott publikus teszt után itt a hivatalos alkalmazás, melynek használata kényelmesebb lesz, mintha böngészőablakból érnénk el a Messenger.com-ot.

Hirdetés

Minden funkció működik, a szimpla üzenetküldéstől a hívásokon át akár a csoportos videókonferenciákig. Az alkalmazás értesítéseket is küld, így anélkül láthatjuk az üzeneteket, hogy aktívvá kellene tennünk az ablakot. Windows 10-re a Microsoft Store-ból, míg MacOS-re az App Store-ból lehet elérni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.