Hirdetés

Reggelre eltűnt a Facebook fele



|

A böngészős változatban fél napig nem jelent meg a bal oldali sáv, ami felettébb kellemetlen, de akadt más hiba is.

Hirdetés

Úgy tűnik, valahol egy 1 helyett sikerült nullát belekódolni a Facebook felhasználói felületének aktuális frissítésébe, ugyanis világszerte megjelent két probléma a közösségi oldalon. Pontosabban épp ez az, hogy nem jelent meg valami.

Hirdetés

Eltűnt ugyanis a főoldalon, az ismerősök posztjainak bal oldalán megszokott oszlop, amin többek között a saját csoportjaink és oldalaink hivatkozásai figyelnek, de innen válthatunk az eseményekre, emlékekre, a piactérre, vagy akár saját profilunkra is. Emellett valami beakadt a csoportok kezelésénél is, ugyanis ezekbe szintén hiába próbáltunk belépni, csak egy üres lapot kaptunk.

Az online szolgáltatások elérhetőségét követő oldalak tanúsága szerint az egész világon megfigyelhető volt ez a jelenség, bár csak a böngészőkben megnyitott változatban, a hibák a mobilos klienseket nem érintették.

A több órán át tartó hibajelenségeket végül az elmúlt percekben sikerült orvosolniuk, legalábbis úgy tűnik, hogy most már jól látszik az eddig hiányzó oldalsáv és a csoportok is újra életre keltek. A világ ismét megmenekült. Sóhaj.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.