Hirdetés

Fáj nézni a Galaxy Note 9 és az iPhone X töréstesztjét



|

A PhoneBuff gépi törésteszt során vizsgálta, hogy mennyire strapabíróak a drága csúcskészülékek.

Hirdetés

A Samsungnak részesedése van a Corning vállalatban, vagyis abban a cégben, ami a modern okostelefonokat borító Gorilla Glass védőüveget gyártja. Ez gondoskodik arról, hogy ha egy készülék véletlenül a földre pottyan, akkor ne törjön azonnal apró darabokra. 

Hirdetés

Mindezek miatt logikus, hogy a Samsung aktuális zászlóshajóin mindig a legújabb generációs Gorilla Glass kap helyet. Ezúttal viszont az Oppo R17-re került elsőként Gorilla Glass 6, a Galaxy Note 9 Gorilla Glass 5 védőüveget kapott. Természetesen erre sem lehet különösebb panasza senkinek. 

A védőüveg típusától függetlenül azonban valós probléma, hogy a nem ritkán 1000 euróba kerülő zászlóshajókat elöl és hátul is üveg borítja, és legyen az akármilyen strapabíró, a hétköznapok során könnyen előfordulhat olyan helyzet, amikor megfelelő védelem nélkül az eszköz védőüvege összetörik. 

Éppen ezért nagyon ajánlott védőtokot használni. Mire számíthatunk egy iPhone X-nél és egy Galaxy Note 9-nél akkor, ha egyiken sincs védőtok, és a földbe csapódik? A PhoneBuff gépi törésteszttel vizsgálta ezt a kérdést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.