Hirdetés

Fájdalomcsillapító helyett az AirPodsát nyelte le egy tiktokozó



|

A vezeték nélküli füles mikrofonja állítólag még a gyomorhangokat is rögzítette.

Hirdetés

A jelek szerint nem csak a gyermekeknél kell tartani attól, hogy lenyelik a nem éppen arra kitalált apró tárgyakat, amit mi sem bizonyít jobban, mint az az eset, amelyről egy 27 éves bostoni nő számolt be a TikTokon.

A figyelmetlen hölgy egy fájdalomcsillapítót szeretett volna bevenni, ám véletlenül az AirPods vezeték nélküli fülese csúszott le, további kellemetlenséget okozva az este hátralevő részére.

Hirdetés

A Carli B nevű tiktokozó egy zokogós videóban tárta fel a történteket, amit a TikTok valamiért kétszer is törölt.

"Épp az ágyamba másztam be. A jobb kezemben 800 mg ibuprofén volt, a bal kezemben pedig a bal AirPodom. Mintha hátra dobtam volna valamit, fogtam a vizes palackomat, és ittam egy kortyot...aztán rájöttem, hogy nem az ibuprofén volt az. Próbáltam kihányni, de nem jött ki."

- szól a pórul járt nő beszámolója. A bakiból szerencsére nem lett nagyobb baj, Carli B elmondása szerint ugyanis az AirPods végül a hagyományos úton távozott a szervezetéből, amit egy röntgenvizsgálat is megerősített.

@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my #airpod and an ibuprofen. Here to share awareness #LevisMusicProject #fyp

♬ Oh No - Kreepa

Ezzel azonban nincs vége a sztorinak, mivel egy másik videóban azt állítja a nő, hogy a füles még a gyomrában is kapcsolódott az iPhone-hoz, egy barátjának küldött hangjegyzetben pedig "gurgulázó" hangokat is hallani lehetett.

A TikTokon persze nem kell mindent készpénznek venni, de az AirPods lenyelése nem is olyan ritka baleset: egy massachussettsi férfinak néhány hónapja alvás közben jött össze a mutatvány, egy tajvani felhasználó pedig két éve szintén ugyanígy járt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.