Hirdetés

Február 24-én jön a Nokia 9 PureView



|

A HMD Global egy kedvcsináló formájában utalt rá, hogy mikor lesz az 5 hátlapi kamerás csúcskészülék bemutatója.

Hirdetés

Az idei Mobile World Congress alkalmából gyakorlatilag minden nagyobb okostelefon-gyártó tart majd valamilyen rendezvényt Barcelonában. A Samsung február 20-án mutatja be egy Unpacked eseményen a Galaxy S10 szériát, valamivel később pedig jön a Huawei 5G-s mobilja, az LG G8 ThinQ, illetve a Sony Xperia XZ4. A HMD Global is bemutat majd valamit. 

Hirdetés

Néhány nappal korábban a HMD Global megerősítette, hogy február 24-én tartja a Nokia a maga rendezvényét, de akkor ennél többet nem lehetett tudni. Az sem volt tiszta, hogy a Nokia 9 PureView végre debütálhat-e a többszöri késések után. 

A hivatalos kedvcsinálónak hála azonban már tiszta sor, hogy a Nokia 9 PureView február 24-én mutatkozik be. A képen ugyanis pontosan az az 5-kamerás elrendezés látható, amit már oly sokszor láttunk a szivárgásokban. 

Az 5 hátlapi kamerás Nokia 9 PureView-t elméletileg akár a Nokia 8.1 Plus és a Nokia 1 Plus is kísérhetik az idei MWC-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.