Hirdetés

Februárban dizájnt válthatnak a Sony Xperia készülékek



|

A Sony sok év után nyugdíjazza a mára elavulttá vált OmniBalance dizájnt.

Hirdetés

A Sony bizonyos tekintetben az Apple-nél látott stratégiához hasonlót alkalmazott, hiszen minden egyes új okostelefonját az OmniBalance kódnéven ismert egységes dizájnra építette. Miközben a rivális gyártók minden évben látványos újításokat hoztak, addig a Sony kitartott a jól bevált külső mellett. 

Hirdetés

Az OmniBalance valóban remek dizájnt jelentett, és különlegességet is hozott az oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasóval. Sajnos azonban a 2013-as ötletek és elgondolások mára nagyon elavulttá váltak, ilyen vaskos keretet pedig már senki nem néz szívesen a kijelző körül. 

A Samsung Galaxy S8 és az LG G6 így valóban etalont teremtettek, és immáron a Sony is követi majd a trendeket az új, Mirai névre keresztelt dizájnnal. 

A sok pletyka után most a Sony egyik ügyvezetője, Kenichiro Hibi erősítette meg, hogy tényleg dizájnt váltanak az Xperia mobilok. Azt is elismerte, hogy a riválisok többsége a közel keret nélküli kijelzőket és a 18:9-es képarányt részesíti előnyben - ez valószínűleg utalás volt a Sony terveire is. 

Mivel a Sony hagyományosan évi kétszer frissíti a kínálatát (az MWC-n, illetve később az IFA-n nyár végén), ezért nem nehéz megtippelni, hogy jövő februárban számíthatunk az új Sony készülékekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.