Hirdetés

Februárra csúszik a Nokia 9



|

A HMD Global a jelek szerint februárra csúsztatta az 5 hátlapi kamerával rendelkező Nokia 9 bemutatóját.

Hirdetés

A Nokia 9 egy nagyon ígéretes zászlóshajónak ígérkezik, elvégre Qualcomm Snapdragon 845-ös chipet kap majd, a hátlapján pedig egyenesen 5 kamera lesz. Egy megbízható forrás szerint azonban csúszik a megjelenése. 

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a HMD Global ismét kénytelen elcsúsztatni a zászlóshajóját. A Nokia 8 Sirocco a gyártó 2017-es csúcskészüléke lett volna, de nem állt készen a debütálásra, ezért csak a 2018-as MWC-n debütált. Úgy néz ki, hogy hasonló történik most is. 

Az idén őszre tervezett Nokia 9 2018-ban már nem mutatkozhat be, annak ellenére sem, hogy hónapok óta fejlesztik. A lenyűgöző kamera ellenére a készülék állítólag még nem tökéletes, emiatt csak a 2019. februárban esedékes MWC-n debütálhat. 

Egyes jelentések szerint a HMD Global dolgozói közül néhányan annyira mérgesek lettek a késés miatt, hogy szándékosan szivárogtatták ki azokat az élőképeket, amelyeken a Nokia 9 látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.