Hirdetés

Fejlettebb szerkesztővel újít a GoPro app



|

A GoPro hamarosan frissíti az akciókameráihoz tartozó appot, például a Quik szerkesztőfunkciókat is integrálják.

Hirdetés

A GoPro jelenleg három appot kínál iOS-re és Androidra: az egyik összeköti a mobilt az akciókamerával. A másik a Quick, ami egy ingyenes videoszerkesztő, a Passenger pedig azt mutatja, hogy mit látni a legközelebbi Karma drónról, feltéve, hogy van egy a közelben. 

Hirdetés

A vállalat azt tervezi, hogy hamarosan frissíti az első alkalmazását, amelybe konkrétan beépíti a másodikat. 

A jövőbeli alkalmazásfrissítés még több szerkesztőfunkciót hoz magával, a tartalmakra például szűrőket is lehet majd húzni. A GoPro felhasználói a felvételeiket QuikStory formátumba is át tudják majd alakítani, ehhez a klipeket pedig magától azonosítja az app. 

A GoPro QuikStory emellett a készülék tárhelyéről bárhonnan képes lesz videókat és képeket importálni a kész anyagokhoz. 

A frissítés lassan, de biztosan beolvasztja a Quiket, de a GoPro app kezelőfelületét is megújítja. A jövőben így könnyebb lehet a navigáció az appon belül, valamint annak használata. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.