Hirdetés

Fekvőhelyekkel kényezteti a turistaosztály utasait egy légitársaság



|

Pihentető utazást ígérnek az európai és amerikai járatokon igénybe vehető Skynest-fülkék.

Hirdetés

Aki utazott már távolsági buszon, az pontosan tudja, hogy még két magyar város között sem kellemes a nyakunkba vett lábakkal nyomorogni, ez pedig duplán, vagy inkább triplán igaz a repülőgépek még szűkebbre szabott turista osztályain, amelyek többórás utakra kényszerítenek bele a klausztrofób élménybe.

Az Air New Zealand azonban úgy gondolja, hogy az olcsó(bb) jegyek többet is nyújthatnának a spártai körülményeknél, ezért a jövőben egy különleges szolgáltatással igyekszik elviselhetőbbé tenni a leghosszabb repüléseket.

Hirdetés

A légitársaság flottájába kerülő Boeing 787-9 Dreamliner gépeken 6 db alvóhelyet alakítanak ki, amelyeket az Európába vagy az Egyesült Államokba irányuló járatokon vehetnek igénybe a turista osztály utasai. A Skynestnek hívott szolgáltatás 200x85 centiméteres pihenőzugokat kínál, ágyneművel, töltőporttal és olvasólámpával. Fontos kikötés, hogy egy utas legfeljebb 4 órára veheti igénybe a Skynestet, amiért egyelőre nem ismert összegű felárat számítanak majd fel.

Az elhúzható függönyöket sem nélkülöző Skynest kialakításához mindössze 5 db ülést kellett feláldozni, a Boeing 787-9-esek viszont csak 2024-től kerülnek az Air New Zealandhez, így egy ideig még marad az ücsörgés a pihenésre vágyóknak, természetesen gondosan behúzott lábakkal és könyökökkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.