Hirdetés

Fél év Apple TV+ előfizetés jár mindenkinek, aki rendelkezik PlayStation 5-tel



|

Csak annyit kell tenni, hogy letöltjük az appot.

Hirdetés

Bár a Netflixhez, az Amazon Prime Videóhoz és az HBO GO-hoz képest szegényes a kínálata, az Apple TV+-on is vannak jó tartalmak, amikért megéri előfizetni. A szolgáltatás egy hónapra 1890 Ft-ba kerül, ezért cserébe elérhetjük a több díjat is bezsebelő Ted Lassót, aminek épp most indul a második évada, a videojátékos témájú Mythic Questet, vagy a szeptember 24-én debütáló Alapítványt is.

Akik új Apple terméket vásárolnak, legalább 3 hónapot ingyen kapnak, de nem csak nekik jár ajándék tagság.

Hirdetés

A Sony és az Apple összeállt, hogy fél év előfizetést adjon mindenkinek, aki hajlandó letölteni az Apple TV appot PlayStation 5-jére. Az ajánlat új és meglévő előfizetők számára is él, csak azok nem használhatják ki, akiknek Apple One előfizetésük van. Nem kell sietni: 2022. július 22-ig bármikor be lehet szállni.

Az Apple TV app a Media fülön található, ennek letöltése után be kell jelentkezni egy Apple ID-ba (vagy regisztrálni egyet), és mehet a móka.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.