Hirdetés

Fél kiló aranyat ragasztottak az iPhone 11 Pro hátuljára



|

A Caviar ismét nagyot alkotott, ezúttal fél kiló arannyal borította be az iPhone 11 Pro hátlapját.

Hirdetés

Megszokhattuk már az orosz Caviar luxusmárkától, hogy az egyedi iPhone készülékek kialakításakor nem spórol a prémium extrákkal. 

Hirdetés

A cég legújabb sorozata az iPhone 11 Pro Discovery, amelynek témája a Naprendszer. A leglenyűgözőbb modell pedig Solarius fedőnéven fut. A különlegessége az, hogy fél kiló 18-karátos arany van a hátlapon. 

Ez a mobil valamivel több mint 70 000 dollárba kerül, és így a legdrágább iPhone 11 Pro a piacon. Aki az 512 GB-os iPhone 11 Pro Max változatot kéri, annak már 71 520 dollárt kell fizetnie. 

Az 500 gramm arany nélkül is vihető a különleges témájú Apple készülék, Mars, Terra és Luna verziókban. Ezek valamivel több mint 8000 dollárba kerülnek, de szintén különleges kövekkel vannak kirakva, például meteordarabokkal. 

Ugyanilyen kivitelben órák is akadnak, Hold és Mars témában 19 darabot, meteordarabosból 99 darabot ad el a cég. A kövek eredetiségét a Fersman Mineralogical Museum tanúsítja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.