Hirdetés

Felbukkant a Google Pixel egyik utódja



|

A Taimen kódnevű modell bukkant fel a Geekbench adatbázisában, Android O rendszerrel.

Hirdetés

A Google Pixel és Pixel XL készülékei a magas árazás ellenére nagy sikernek bizonyultak, így értelemszerűen sokan várják már az idei frissítéseket. A gyártást valószínűleg ezúttal is az HTC-re bízza a Google. 

Hirdetés

A pletykák szerint idén három Pixel okostelefonnal készül a Google. A Pixel 2 Muskie, a Pixel XL 2 Walleye néven fut, és van egy harmadik, a Taimen. 

Ez utóbbi lesz a legnagyobb, és ez bukkant fel a Geekbench adatbázisában. A jelek szerint Android O rendszert futtat, a tesztek során pedig Snapdragon 835-ös lapkakészletet használt. 

A nyolcmagos processzor 1,9 GHz-es órajelen ketyegett, és 1804 pontot ért el az egymagos, 6248 pontot a többmagos teszteken. 

Amennyiben a Google kitart a tavaly bevezetett menetrendje mellett, akkor az új Android augusztusi megjelenése után októberben mutatja be a következő Pixeleket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.