Hirdetés

Fele annyiba kerül a Xiaomi Mi 9, mint a Samsung Galaxy S10



|

Európában február 28-tól, 449 eurótól lesz kapható a Xiaomi új csúcsmobilja, vagyis jóval olcsóbb, mint a riválisai.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10 mobiljai elképesztően jól sikerültek - vannak, akik szerint ezért indokolt a magas árazás, azonban a többség még mindig úgy véli, hogy túlzás 1000 eurót (vagy többet) kérni egy okostelefonért, vagyis a csúcsmobilok általánosságban is drágák (nem csak a Samsung Galaxy S10+). A Xiaomi ki is használta az alkalmat, és miközben repkednek a méregdrága eszközök, addig a Xiaomi Mi 9 meglepően kedvező vételárral csábít. 

Hirdetés

A Xiaomi Mi 9 bemutatója után a kínai gyártó végre elárulta, hogy Európában már február 28-tól elérhető lesz az új modell. A vételára 449 eurótól indul, vagyis nagyjából a fele annak, amennyibe a rivális készülékek kerülnek az utóbbi időben. 

Bár néhány téren érezhető a megalkuvás, összességében nem lehet panasz: a 6,4 hüvelykes AMOLED-kijelzőben ujjlenyomat-olvasó van, alatta Snapdragon 855 csúcslapka, 6 GB RAM, 64/128 GB tárhely található, az akku 3300 mAh-s, és támogatja a 20 wattos vezeték nélküli gyorstöltést. 

Az előlapra egy 20 megapixeles kamera került, a hátlapra egy 48 megapixeles elsődleges Sony IMX586 szenzor, ami 12 megapixeles képeket rak össze. Ezt egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 12 megapixeles telefotós lencse egészíti ki, és a szuperlassított videók (960 fps) is támogatottak. 

Akinek nem elég a 64 GB tárhely, az 499 euróért 128 GB-os verziót is kaphat. Ezzel a tripla kamerás, Snapdragon 855-ös csúcsmobilok közül az egyik legolcsóbb a Xiaomi Mi 9. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.