Hirdetés

Felhasználói ötletet épít az OxygenOS-be a OnePlus



|

A rajongók ötleteire kíváncsi a OnePlus, a győztes javaslatot pedig garantáltan beépítik az OxygenOS rendszerbe.

Hirdetés

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy az okostelefonunk használata közben hiányoltunk egy funkciót a rendszerből. Vagy pedig van egy ötletünk, ami jó lenne, de talán senki sem gondolt rá. Sajnos ilyenkor nem sokat tehetünk. Vagy mégis? Ha valaki OnePlus-rajongó, akkor talán. 

Hirdetés

A OnePlus mindig is igyekezett figyelni a közösség kívánságaira (bár a jackcsatlakozót a népharag ellenére is száműzték). Éppen ezért elindult a #PMChallenge. A OnePlus várja a rajongók ötleteit, a győztes javaslatot pedig garantáltan beépíti az OxygenOS rendszerbe, ami a készülékein fut. 

Programozói tudás nem szükség, de azért fél sornál többet kell írni. A gyártó azokat a kérdéseket teszi fel a rajongóknak, amiket a saját termékmanagereinek is. Kik azok a felhasználók? Mi a javasolt funkció? Mi ennek a felhasználói értéke? Ha létezik hasonló funkció a mobilpiacon, akkor a tiéd miért jobb? 

Az ötlet mögötti logikát is el kell továbbá magyarázni, illetve diagramokat sem árt mellékelni. Aki szeretne benevezni, az február 22-ig jelentkezhet. A győztes ötletet március közepén mutatják be, és azonnal elkezdik a munkát rajta. A nyertes VIP-vendég lesz a következő OnePlus bemutatón, illetve megkapja az új készüléket is, amit ott bemutatnak. Ez minden bizonnyal a OnePlus 7 lesz, júniusban. 

Az eddig benyújtott ötleteket itt lehet átnézni

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.