Hirdetés

Felhasználók tömegeinek fiókját függesztette fel az Instagram, köztük sok magyart is



|

A közösségimédia-platform üzemeltetője elismerte, hogy központi hibáról van szó.

Hirdetés

Kollégánk nem sokkal 15 óra után tapasztalta, hogy az Instagram előzetes értesítés, valamint bárminemű magyarázat nélkül felfüggesztette a fiókját. Értelemszerűen azonnal felülvizsgálatot kért, vitatva a döntés jogosságát, miután új jelszót kellett kérnie, de ekkor már csak hibaüzenet fogadta, és a jelszó sem érkezett meg e-mailben.

Az első gondolata az volt, hogy talán feltörték a fiókját, ám hamar kiderült, hogy nem elszigetelt jelenségről van szó, mert nemcsak a környezetéből jártak így mások is, hanem világszerte rengeteg felhasználó.

Hirdetés

Ehhez elég volt felkeresni a Downdetector oldalát, ahol egyértelműen látszik, hogy sokan jelezték, valami gond van az Instagram-fiókjukkal. Az anomália pontos oka még nem ismert, ám időközben kiderült, hogy központi problémáról van szó, ezt az Instragram hivatalos Twitter-fiókja is megerősítette, amely egyúttal elnézést kért az érintett felhasználóktól, és közölte, hogy dolgoznak a hiba elhárításán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.