Hirdetés

Felkészül a kiterjesztett valóságra a Galaxy S9



|

A következő hetekben ARCore-támogatást kapnak a Samsung aktuális zászlóshajói.

Hirdetés

Egy, az ARCore GitHub-oldalán megjelent bejegyzés szerint a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ hamarosan megkapja a támogatást a Google kiterjesztett valóságát biztosító technológiához. Erre a következő hetekben, szoftverfrissítés formájában kerül sor. 

Hirdetés

Az ARCore-t a Galaxy S8, S8+ és Note 8 már támogatják, az új modellek egyelőre nem kompatibilisek a Google kiterjesztett valóságával. Várni viszont már nem kell sokat, ezt maga Ian Muldoon, a Google egyik mérnöke árulta el. 

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékek tulajdonosai így hamarosan élvezhetik a Play Áruházban már elérhető ARCore-képes játékokat és appokat: például az új Tamagotchi játékot vagy éppen a Google új Just a Line kísérletét

Az ARCore-t jelenleg hivatalosan a Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL eszközök mellett a Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, továbbá az LG V30, V30+, ASUS ZenFone AR, illetve a OnePlus 5 és 5T modellek támogatják. 

A Google kiterjesztett valóságát rengeteg további eszközön tesztelik, de hivatalos támogatás egyelőre csak az előbbiekhez van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.