Hirdetés

Felkészült a télre az okosbögre



|

Egyetlen otthonból sem hiányozhat az Ember Ceramic Mug, amely a téli hónapokban melegen tartja a kávét vagy teát.

Hirdetés

Közeledik az egyre hidegebb idő, a zord időjárás hatásait azonban az okosotthonokba szánt eszközökből nagyon sok képes lehet enyhíteni. Ilyen például az Ember Ceramic Mug

Hirdetés

Az Ember korábbi okostermosza után most itt az asztalra szánt Ember bögre, amely képes hosszú időn át a megfelelő hőmérsékleten tartani a benne lévő kávét vagy teát. 

A rozsdamentes acélból készült bögre megerősített kerámiabevonatot kapott. Több beágyazott hőszenzora is van, a melegítőrendszert pedig processzor vezérli. A kávé vagy tea hőmérséklete az okostelefonról szabályozható. A mobilos app megjegyzi a beállításainkat, így legközelebb automatikusan a kívánt hőfokot állítja be. 

Ezt ugyan nem lehet úgy hordozni, mint a sima Ember Mugot, azonban jóval olcsóbb, csak 80 dollárba kerül. Otthonra és irodába is ideális. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.