Hirdetés

Félmillió ingyenes okostévé keresi gazdáját



|

500 ezer készüléket fognak ingyen kiosztani, cserébe egy apró szívességért.

Hirdetés

Miközben a különböző streamingplatformokon még a reklámmal hígított csomagokért is fizetni kell, egy amerikai startup most teljesen ingyen fog egészen jónak tűnő tévéket kiosztani a leggyorsabbak között, cserébe csupán egy apró dolgot kér a leendő tulajdonosoktól. Ez összefüggésben áll azzal, hogy a Telly nevű vállalat két képernyőt épített egy készülékbe, ezáltal hatékonyabbá téve a tévénézést.

A Telly a hivatalos tájékoztatás szerint az első 500 ezer rendelést ingyenesen fogja teljesíteni, amiért cserébe a készülékek boldog tulajdonosainak mindössze annyi "dolguk" van, hogy a nagy, 55 colos 4K-s panel alatt elhelyezkedő kijelzőn folyamatosan futó reklámokat is néznek, az adataikat pedig megosztják a Tellyvel.

Hirdetés

A cég egyúttal tisztázta, az alsó panel nem kizárólag reklámokat jelenít meg, lesznek ott hírblokkok, sporteredmények és további hasznos információk, hogy egyszerre több adás történéseivel is képben lehessenek a felhasználók. A készülék továbbá rendelkezik kamerával, mikrofonnal, egyéb szenzorokkal és hang asszisztenssel, hogy a fitneszalkalmazások és a videós csevegés is gördülékenyen működjön.

A készülék hátulján található három HDMI-csatlakozó is, valamint egy hangrendszer is beépítésre került, további információ azonban nincs a tévé specifikációjáról, és variálni sem lehet, tehát aki más méretű, vagy felbontású panelt szeretne, annak máshol kell nézelődnie. Ezen kívül az adataikat féltő felhasználóknak sem ez lesz a legjobb választás, hiszen a Telly valószínűleg minden adatot felszív majd a készülékből, amiben, mint mondtuk, kamera és mikrofon is helyet kapott. Aki lecsúszik erről a sajnos csak az Egyesült Államokra érvényes akcióról, ám feltétlenül ilyen tévét szeretne otthonra, úgy számoljon, hogy adók nélkül körülbelül 1000 dollárba (nagyjából 340 ezer forintba) fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.