Hirdetés

Felpörgeti a sima iPhone 11 gyártását az Apple



|

Az iPhone 11 Pro modellek kárára koncentrál az olcsóbb új modellre az Apple.

Hirdetés

Az eddigi beszámolók alapján világszerte meglepően jó fogadtatásban részesül a legolcsóbb iPhone 11. A Rosenblatt Securities elemzője, Jun Zhang szerint például valamivel több mint egy hónap alatt már 12 millió fogyott belőle. 

Hirdetés

Az Apple eközben állítólag arra készül, hogy tovább fokozza a készülék gyártását, még 1,6 millióval. 

Ezzel egyszerre viszont az is kiderült, hogy az iPhone 11 Pro és Pro Max modellekért már nem kapkodnak annyira az emberek. A drágább mobilokból 15 százalékkal kevesebb talál gazdára, mint a tavalyi XS készülékekből. A csökkenő eladások miatt Zhang szerint az Apple 2 millióval veszi vissza a Pro modellek gyártását. 

A három iPhone 11 készülékből összesen 70 millió fogyhat el az év végéig, a legtöbb eladás a legolcsóbb változatnak lesz köszönhető. 2020-ban az eladások lejtőre kerülhetnek, a fellendülést pedig csak az iPhone SE 2 hozhatja el a szakértő jelentése szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.