Hirdetés

Feltámad a ZTE, jöhet az Axon 9 Pro



|

Állítólag a 2018-as IFA kiállításon debütálhat a ZTE új zászlóshajója, az Axon 9 Pro.

Hirdetés

Mielőtt a ZTE még óriási bajban találta magát Amerikában, a cég kockázatos döntést hozott, és elkaszálta az Axon 8 zászlóshajóját azért, hogy a kísérleti Axon M modellre koncentráljon. Az ötlet nem vált be, az összecsukható, dupla kijelzős készülék borzalmas értékeléseket kapott. 

Hirdetés

Emiatt aztán a szakértők azt várták, hogy ha Amerikában talpra áll a ZTE, akkor rövidesen előáll az Axon 9-es zászlóshajójával. A ZTE számára kulcsfontosságú, hogy ismét nyereséges legyen, ezért nehéz megtippelni a pontos stratégiát. 

A legújabb bizonyítékok alapján ugyanakkor az Axon 9 és az Axon 9 Pro tényleg léteznek és érkeznek, ráadásul már ebben a hónapban. A két nevet már hónapokkal ezelőtt levédette a ZTE, és most a bemutató is közeledik. 

Elvileg a ZTE Axon 9 Pro kínai és nemzetközi verzióban egyaránt jön. Roland Quandt tippjei szerint az Axon 9 és az Axon 9 Pro a 2018-as, berlini IFA kiállításon mutatkoznak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.