Hirdetés

Feltámadásra készül az HTC, 5G-s csúcsmobilt hozhat idén nyáron



|

Az HTC-ről nem sokat hallottunk a mobilpiacon mostanában, de a gyártó egy 5G-s csúcsmobillal már tervezi a nagy visszatérését.

Hirdetés

Az HTC-t mostanra a legtöbben leírták a mobilpiacon, hiszen évek óta nem tudott labdába rúgni a riválisai ellen, egy ideje pedig szinte el is tűnt teljes mértékben a kínálatból. A gyártó azonban nem adja fel, sőt, a jelentések szerint az HTC idén nyáron nagy visszatérésre készül egy 5G-s csúcsmobillal. A MyDrivers úgy tudja, hogy a készülék már júliusban befuthat, bár azt nem tudni, hogy globális megjelenésről van-e szó. 

Hirdetés

Az új HTC csúcsmobil Qualcomm Snapdragon 865 lapkát kaphat, dizájnban pedig az HTC U12+ formavilágát vinné tovább, csak modernebb kiadásban. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez pontosan mit takar. 

A további specifikációkról egyelőre nincs hír, ahogyan árakról sem, bár a szakértők szerint a Snapdragon 865 manapság önmagában garancia már a prémium vételárra. Az HTC-nek lesz továbbá a pletykák szerint egy 4G-s, középkategóriás mobilja később, ez a Desire vonalat erősítheti, Snapdragon 600-as chippel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.