Hirdetés

Feltekerhető kijelzős mobilon dolgozik a Samsung



|

A jelek szerint a vállalat hamarosan bővíti az összehajtható készülékeinek kínálatát.

Hirdetés

Az okostelefonok piacán egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az összehajtható kijelzős készülékek, viszont ezek mellett több gyártó már feltekerhető kijelzős eszközöket is tervez. Az LG például idén januárban mutatta be az LG Rollable modellt, valamint az már az Oppo is leleplezte a saját feltekerhető, vagyis kihúzható képernyős telefonját.

A legújabb információk alapján pedig az egyik legmeghatározóbb telefongyártó, a Samsung is elkezdett foglalkozni a ilyen típusú modellek fejlesztésével. Erről árulkodik, hogy az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalán (European Union Intellectual Property Office), vagyis az EUIPO intézményén keresztül jegyeztetett be egy úgy védjegyet a Samsung.

Hirdetés

A holland LetsGoDigital és a GalaxyClub értesülései szerint az új készülék a Z Roll, ami elég beszédes név a Galaxy Z Fold és Z Flip modellekhez hasonlóan. Az EUIPO bejegyzésből kiderült továbbá, hogy a készüléket az okostelefon kategóriába sorolták, és kompatibilis lesz az S Pen digitális tollal. További részletek egyelőre nem ismertek a telefonnal kapcsolatban.

A Samsung legutóbb a Display Week 2021 kiállításon mutatta be azokat a termékeit, amelyek OLED technológiát használnak, könnyen lehet, hogy az új Z Roll is ilyen eszköz lesz majd. A Galaxy Z Fold 3 és Z Flip 3 készülékek megjelenésére pedig valamikor idén augusztusban számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.