Hirdetés

Feltekerhető mobilokban gondolkodik az LG



|

Egy korábbi interjú mellett immáron szabadalmak is megerősítik a tényt, amely szerint az LG feltekerhető okostelefonokat fontolgat.

Hirdetés

Egyesek szerint az okostelefonok jövőjét az összehajtható eszközök jelentik, másik szerint nem. Az LG úgy véli, hogy a nagy áttörést inkább a feltekerhető okostelefonok jelentenék, erről pedig egy januári interjúban külön is beszélt a cég elnöke. 

Hirdetés

Akkor kiderült, hogy az LG jelenleg is kísérletezik az összehajtható és a feltekerhető mobilokkal, a kijelzőtechnológia mindkettőnek teret ad. 

Az 5G miatt állítólag szükségünk lesz a minél nagyobb kijelzőre, ha pedig valami összehajtható vagy feltekerhető, akkor könnyebben is hordozható. Az LG az összehajtható tévéjével korábban már bizonyított, és hajlított mobilt is mutatott már a múltban. A feltekerhető okostelefonok tehát messze nem elképzelhetetlenek. 

A LetsGoDigital nemrég olyan szabadalmakat fedezett fel, amelyekben az LG Európában több furcsa nevet is levédetett. Ezek mindegyike feltekerhető mobilra utal, bár sajnos konkrétabb részletek vagy képek nincsenek. Nem tudni, hogy milyen kialakításban gondolkodik az LG, de az valószínű, hogy a korai fejlesztések miatt ezen a téren a riválisai előtt jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.