Hirdetés

Feltörték a Burger King magyar Instagram fiókját



|

A @burgerkinghu egy 26 éves, isztambuli képviselő és újságíró adatlapjára terel.

Hirdetés

Nem biztos, hogy egy török képviselő népszerűsítésének legjobb módja a Burger King közösségi médiás csatornáin keresztüli kommunikáció, de valami egészen érdekes történik a napokban a magyar fiókkal. Egyik pillanatról a másikra török felhasználók kommentjei lepték el a posztokat, a név, a leírás és a link is megváltozott, sőt, a sztori is egy 26 éves, isztambuli demokrata képviselőt és újságírót reklámoz.

Hogy miért pont a @burgerkinghu-t nézték ki a támadás mögött álló hackerek, az igen jó kérdés, de sajnos az oldal kezelői tehetetlenek. A Burger King közleményben kérte, hogy aki teheti, jelentse az oldalt, és minden olyan posztot vagy sztorit, amit láthatóan nem ők osztottak meg. Egyúttal előre elnézést kértek bármilyen esetleges kéretlen tartalom miatt.

Hirdetés

Az ilyen kényelmetlenségek elkerülésében segíthet, ha nehezen kitalálható, jelszókezelő által generált jelszavakat használunk, amik véletlenszerűen egymás mögé tett karaktereket használnak. Erről, valamint a jelszavakkal kapcsolatos tippekről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.