Hirdetés

Feltörték Rubint Réka YouTube-csatornáját



|

A napokban a 75 ezer feliratkozós csatorna összes videóját törölték.

Hirdetés

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy figyeljünk, hova kattintunk az interneten, és lehetőleg jelszókezelővel generált, bonyolult, sehol máshol nem használt jelszavakat használjunk minden oldalon, hiszen csak így lehet hatékonyan védekezni a netes rosszakarók ellen. Azt nem tudni, pontosan hogyan, de a napokban valaki megszerezte Rubint Réka YouTube-fiókjának jelszavát, és törölte a fitneszedző minden videóját.

"A webes kollégám szólt, hogy megváltoztattam-e a jelszót, mert nem tud belépni. Mondtam, hogy szó sincs erről, de akkor már én is láttam, hogy eltűnt az összes videó"

- mondta a Blikknek.

Hirdetés

Csatornájának a Covid19 miatti karanténidőszak adott lendületet, 75 ezer feliratkozója volt, egyes videókat közel 800 ezren néztek meg. A facebookos élőzéseinek felvételei is megtalálhatóak voltak itt.

"Azt sajnálom a legjobban, hogy ezeket a videókat azoktól az emberektől vették el, akiknek szüksége volt rájuk, és itt most nem csak arra gondolok, hogy valaki kisebb popsit szeretne, de sokaknak lelki segítség is volt ez, hiszen a mozgás antidepresszánsként is jól működik."

Webes kollégájával már felvették a kapcsolatot a YouTube-bal, addig viszont egy új csatornára fognak mindent feltölteni - szerencsére a videók megvannak, de az anyagi kár így is jelentős lehet, és időbe telik majd, míg mind a 75 ezer egykori feliratkozó értesül a változásról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.