Hirdetés

Felturbózva tért vissza a YouTube Music egy tavaly eltűnt funkciója



|

Az Offline Mixtape helyett most már a Downloads között hallgathatjuk a letöltött zenéinket.

Hirdetés

Tavaly júliusban, valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy döntöttek a YouTube Music fejlesztői, hogy kiveszik az Offline Mixtape shortcutot az alkalmazásból, amivel néhány kattintás után már hallgathattuk is a letöltött, offline is elérhető zenéinket, ezzel körülményesebbé téve az app használatát. Most végre visszatért a funkció, a legjobb pedig, hogy még okosabb is, mint az elődje.

A legújabb YouTube Music verzióban ha hosszan nyomjuk le az app ikonját, megjelenik a Downloads shortcut. A keresés gomb felett tűnik fel az új opció, ami azonnal elkezd véletlenszerű sorrendben végighaladni a letöltött zenéink között, ellentétben a régi Offline Mixtape funkcióval, ami különböző minták alapján csinált lejátszási listákat.

Hirdetés

A shortcut, hasonlóan más gyorsgombokhoz, szintén kihúzható a kezdőképernyőre, hogy még hamarabb kezdhessünk zenéket hallgatni, mikor offline állapotban van a készülékünk.

Az új funkció szerveri-oldali frissítésként vált elérhetővé a napokban. A 4.63-as és 4.64-es YouTube Music appban már fel is tűnt, így valószínűleg rövidesen mindenkinél élesedik. Az iOS-es felhasználókat nem érintik a változások, az Apple eszközein ugyanis sosem tűnt el az Offline Mixtape funkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.