Hirdetés

Felturbózza az okosórákat az új Qualcomm chip



|

Ősszel jön a Qualcomm következő-generációs lapkája, amit kifejezetten viselhető eszközökhöz tervezett.

Hirdetés

Két éve már, hogy a Qualcomm piacra dobta a legutóbbi olyan lapkáját, amelyet okosórákhoz és viselhető eszközökhöz tervezett. Egy interjúban azonban arról árulkodott az óriás egyik embere, hogy idén ősszel jön az új chip, amit kifejezetten ilyen eszközökhöz fejlesztenek. 

Hirdetés

Túl sok részlet nincs egyelőre, de állítólag számos olyan eszköz jelenik majd meg az év végén a Google Wear OS rendszerével, ami erre az új lapkára épít. 

Az új chipet az alapoktól viselhető eszközökhöz tervezte a Qualcomm, szemben az előző-generációs lapkákkal, amelyek alapvetően csak az okostelefonokba rakott SoC-k módosított kiadásai voltak. 

A Qualcomm ezúttal a hosszú üzemidőre, a fitneszes követésre és az alacsony fogyasztású tartalommegjelenítésre koncentrál. Az új chip ráadásul kisebb helyre is befér, vagyis a jövőbeli okosórák kisebbek és laposabbak lehetnek. A WiFi és a Bluetooth minden esetben támogatott lesz, egyes modelleken a GPS is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.