Hirdetés

Felugró üzenetben népszerűsíti az Apple az iOS 11-et



|

Az iPhone és az iPad készülékeken is kedvcsináló üzenetek ugranak fel, amelyek az iOS 11 érkezésére figyelmeztetnek.

Hirdetés

Számos iPhone és iPad készülék tulajdonosa vehetett észre felugró üzeneteket, amelyek tippként igyekeznek felhívni a figyelmet a közelgő iOS 11-re. Ezekben az új funkciókat reklámozza az Apple. 

Hirdetés

Az iOS 11 egyik nagy újítása, hogy már kizárólag 64 bites eszközöket támogat - éppen ezért az iPhone 5S-nél régebbi készülékekre már nem lesz telepíthető; illetve az App Store-ból is száműz az óriás 187 000 darab 32 bites appot. 

A tippes felugrók egyébként felhívták rá a figyelmet, hogy az új iOS képes lesz meggátolni a szöveges üzenetek, értesítések és jelzések megjelenítését vezetés közben; illetve, hogy lesz új vezérlőközpont és fájlkezelő is. A kedvcsinálóknak hála a legtöbben már tudnak majd az iOS 11 újdonságairól, mire az letölthető lesz. 

Az iOS 11 az iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE mellett az iPhone 5S-re is telepíthető lesz, iPadek közül pedig az első- és második-generációs, 12,9 hüvelykes iPad Pro, 9,7 hüvelykes és 10,5 hüvelykes iPad Pro, az ötödik-generációs iPad, az iPar Air 2, az iPad Air, valamint az iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 modellekre. Az iPodok közül csak a hatodik-generációs iPod touch lesz támogatott. 

Az iOS 11 OTA frissítésként jelenik meg, valamikor ebben a hónapban. 

    Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.