Hirdetés

Felvásárolta a HyperX-et a HP



|

A korábban a Kingstonhoz tartozó márka 425 millió dollárért cserélt gazdát.

Hirdetés

2002-ben, nagy teljesítményű memóriamodulokkal mutatta be a HyperX brandet a Kingston, majd 2012-ben az SSD-k piacára is belépett vele, 2014-ben pedig kiadta a Cloud fejhallgatót, mely, ahogy utódja is, kiemelkedő teljesítményt kínált megfizethető áron. Számos periféria követte, de azért a memóriákon maradt a fókusz, máig kiváló termékek tartoznak a termékcsaládba.

A HP azzal a céllal vásárolta meg a HyperX-et, hogy a perifériák és a gaming terén is jelentős szereplővé váljon, viszont nem volt szüksége mindenre, ami eddig a márkához tartozott.

Hirdetés

Érdekes módon a headsetek, a billentyűzetek, az egerek, az egérpadok, az USB-s mikrofonok és a konzolos kiegészítők részét képezték az üzletnek, de a DRAM, flash és SSD termékek maradnak a Kingstonnál. A 425 millió dolláros üzlet 2021 második negyedévében zárulhat le.

A HyperX az OMEN szériát fogja kiegészíteni, de a név nem változik. A Kingston termékei valószínűleg új márkanéven, vagy Kingstonként kerülnek forgalomba a továbbiakban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.