Hirdetés

Felvásárolta a TikTok riválisát a Reddit



|

A Dubsmash igazából több ideje működik, mint a TikTok, még ha nem is annyira ismert.

Hirdetés

A Dubsmash még 2014-ben indult el, de nem lett valami ismert globálisan - pedig épp ugyanarra jó, mint a TikTok. Amikor azonban a TikTok felbukkant, a Dubsmash teljesen háttérbe szorult. 

A Reddit nemrég hivatalos közleményben tudatta, hogy felvásárolja a TikTok riválisát: a Dubsmash 12 fős gárdája csatlakozik a Reddit 700 fős csapatához. Ez a Reddit első komolyabb felvásárlása a 15 éves története során. 

Hirdetés

Az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra, de a Dubsmash megtartja a saját platformját és márkáját, az appjai is működhetnek tovább, az eszközeit pedig egyszerűen csak integrálja a Reddit a saját infrastruktúrájába. 

A Reddit azt reméli, hogy nagyot szól majd a videós újdonságuk, amelynek eddig elég szűk volt a felhasználói tábora. A Reddit szerint a Dubsmash-t elsősorban amerikai fekete fiatalok használják, 70 százalékban lányok. A jövőben ezeknek a tartalomgyártóknak is kedveznének, az eddig kevésbé képviselt közösségeknek is biztonságos és sokat ígérő platformot adnának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.