Hirdetés

Figyelemreméltó kijelzővel robbantana a Huawei Mate 10



|

A Samsung (Galaxy S8) és az LG (G6) után a Huawei is kijelzővel borítja az előlapot.

Hirdetés

Az LG a FullVision kijelzővel nyitotta a jövő okostelefonjainak korszakát, a G6 formájában. A Samsung a Galaxy S8-nál az Infinity Display megoldásával követte a riválisát, és úgy néz ki, hogy az Apple iPhone 8 is szinte teljes egészében kijelzőt kínál majd az előlapján. 

Hirdetés

Természetesen sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mit tervez a Huawei? A mostanra az Apple-re is komoly fenyegetést jelentő gyártó a jelentések szerint az EntireView kijelzővel szállna ringbe. 

A nevet a Huawei nemrég levédette, és mivel a Mate 10-zel is így tett, ezért valószínű, hogy az októberben bemutatkozó csúcskészülék már ilyen 18:9-es képernyővel újít. 

Ez nagyjából 6 hüvelykes lesz, miközben a készülékház kompakt méreteket kínál, belül pedig 10 nm-es Kirin 970-es lapkakészletet, dupla kamerát, AR-funkciókat, sok RAM-ot, tárhelyet és nagy akkut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.